Verzekeringen voor particulieren en bedrijven

Voor oceaanstomers, kernreactoren en vliegtuigen heeft Menno Prins Financiële Diensten geen verzekering. Maar verder verzeker ik bijna alles.  Als onafhankelijk tussenpersoon doe ik zaken met alle gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Zo krijgt u altijd een polis die naadloos aansluit op uw situatie tegen de beste voorwaarden. Uw risico is mijn zorg.

Ervaring in verzekeren

Met ruim dertig jaar ervaring ken ik het verzekeringslandschap in Nederland door en door. Ik ken alle maatschappijen en weet hoe strak of soepel elke maatschappij omgaat met claimbeoordelingen. Er bestaan grote verschillen tussen dekkingen, polisvoorwaarden en beoordelingsregimes van de vele verzekeraars. Met een schat aan ervaring weet ik precies waarop ik moet letten bij verzekeraars. Zo krijgt u altijd een pakket verzekeringen waar u ook echt iets aan hebt.

Aanbod in verzekeringen voor particulieren en bedrijven

  • schadeverzekeringen
  • levensverzekeringen
  • uitvaartverzekeringen
  • arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV)
  • ziekte- en verzuimverzekeringen

Onafhankelijke tussenpersoon

Als onafhankelijk tussenpersoon heb ik geen enkele verplichting naar welke verzekeringsmaatschappij dan ook. Ik vertegenwoordig zonder uitzondering het belang van mijn klanten, zowel bij het afsluiten van verzekeringen als bij claims. Wilt u een claim indienen, dan krijgt u van mij altijd een duidelijk en reëel verhaal. En in geval van discussie met de verzekeraar verdedig ik altijd uw belang, daarop kunt u vertrouwen.

Ik wil meer weten