Nazorg bij overlijden en echtscheiding

Het werk van de ScheidingCoach houdt niet op als de echtscheidingspapieren zijn getekend. En ook bij overlijden kan er nog heel wat op nabestaanden afkomen als de uitvaart achter de rug is. Menno Prins adviseert en ondersteunt u, wat er ook op u af komt.

Nazorg bij echtscheiding

De afspraken die bij een echtscheiding worden gemaakt, worden vaak door de beide exen verschillend uitgelegd. Ik sta u bij als bemiddelaar in de nazorg na een scheiding. Door samen te bespreken wat er in de ogen van beide exen wel en niet goed gaat, help ik zaken oplossen. Hiermee voorkomt u onnodig extra onbegrip, ergernis en emoties. En daar hebt u zelf nog de meeste baat bij.

Goed werkende regelingen en duidelijkheid leiden tot overeenstemming. Maar die regelingen werken vaak niet goed omdat afspraken zijn gemaakt in een zeer emotionele tijd. Duidelijkheid ontbreekt omdat de partijen afspraken niet goed of verschillend hebben begrepen. Ook zijn nieuwe situaties – van jezelf of de ex – vaak anders dan voorzien, bijvoorbeeld door verhuizing, ander werk of een nieuwe relatie. Dan passen bestaande afspraken vaak niet naadloos meer. Dan ondersteun ik graag bij het vinden van passende oplossingen.

Nazorg voor nabestaanden met de Nazorgbox

Met de Nazorgbox neemt u uw nabestaanden veel zorgen uit handen. Of u nou jong bent en kerngezond of in uw laatste levensfase zit, met de onze Nazorgbox hebt u alles goed geregeld, mocht er u iets overkomen. De Nazorgbox is een mooi uitgangspunt voor na uw overlijden.

Van adresgegevens van de familie tot hypotheek-, huur- en samenlevingsovereenkomst, van wachtwoorden  en abonnementen tot juridische zaken en testamenten, u zorgt ervoor dat uw nabestaanden er geen omkijken naar hebben, mocht u wat overkomen.

De Nazorgbox geeft een gevoel van rust en controle, u hebt alles goed geregeld. Bovendien is het voor u een mooi overzicht om te bepalen of u alles wel goed hebt geregeld. De Nazorgbox voorkomt problemen en bespaart kosten.

Wij stellen uw persoonlijke Nazorgbox voor u op en bewaren deze. Uiteraard is het mogelijk – en verstandig – om uw Nazorgbox af en toe te actualiseren. Wij adviseren u om dit eens in de twee jaar te doen. En kiest u voor het Nazorgbox-abonnement dan hebt u er geen omkijken naar. Wij zorgen er dan voor dat uw Nazorgbox up-to-date blijft. 

Meer weten over de Nazorgbox?