Zoek een huis en hypotheek bij de beschikbare financiële ruimte

Leven is meer dan wonen alleen. Houdt u het betaalbaar, dan houdt u het aangenaam. En blijft er ook ruimte over voor andere leuke dingen. Wij adviseren daarom altijd in deze volgorde:

  1. bepaal de beschikbare financiële ruimte
  2. zoek binnen die ruimte een betaalbare hypotheek met de beste voorwaarden
  3. zoek bij de beschikbare hypotheekruimte het huis dat aan uw wensen voldoet

Waarom Menno Prins?

Omdat ik een ervaren hypotheekadviseur ben met brede kennis van financiële en persoonlijke zaken. Op basis van mensenkennis, kundig bepalen van uw financiële situatie en relaties met alle gerenommeerde hypotheekaanbieders gaat mijn advies veel verder dan alleen een hypotheekakte. Ik help u graag bij het creëren van zorgeloze financiële omstandigheden.

Kleinschalig en bereikbaar

Kleinschaligheid en bereikbaarheid zijn mijn kracht. U belt mij en ik neem op of bel u snel terug. U en ik kennen elkaar persoonlijk en als u een vraag hebt, geef ik u antwoord. Geen callcenters en telkens andere, onbekende adviseurs maar complete, vertrouwde begeleiding en advies op maat, op basis van uw persoonlijke (of zakelijke) situatie.

Hypotheekadvies, budgettering en aankoopbegeleiding, een compleet pakket

Starters op de woningmarkt

Bent u jong en gaat u voor het eerst op uzelf wonen? Dan weet u natuurlijk nog niet precies met wat voor kosten u zoal te maken krijgt. Want er zijn natuurlijk veel meer uitgaven dan de hypotheek alleen. Zo krijgt u te maken met belastingen, energiekosten, internet- en kabelaansluitingen en nog veel meer. En u wilt natuurlijk ook nog leuk leven. U krijgt desgewenst van mij een compleet financieel advies: duidelijk, eerlijk en open.

Begroting en huishoudboekje

Ik ga samen met u om de tafel om uw persoonlijk financieel plaatje – begroting en huishoudboekje – op te stellen, op basis van al uw wensen en alle onvermijdelijke kosten. Ik werk al vele jaren in de financiële sector en ken de valkuilen van de dagelijkse praktijk. U krijgt een helder beeld dat heel goed duidelijk maakt hoeveel financiële ruimte u maandelijks hebt voor het betalen van de hypotheek. Zo zorgen we samen voor een solide financiële basis.

Ik help u graag bij het creëren van zorgeloze financiële omstandigheden.

Aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar kan ik u verder helpen bij het vinden en kopen van een huis dat past bij uw woonwensen en binnen uw begroting. Als erkend en ervaren makelaar kan ik de marktwaarde van woningen kundig bepalen. Ook ben ik getraind en bedreven in onderhandelen. Ik help u bij de aankoop van uw huis voor een scherpe prijs. Een gunstige prijs en de hypotheek die het best bij u past zorgt draagt bij aan gunstige woonlasten. En daar hebt u vele jaren profijt van.